top of page

aimscreatives Group

Public·49 members
Naum Sharapov
Naum Sharapov

Opi Puhumaan Suomea Pdf Download


Opi suomea! -podcastin Lisää materiaaleja -sivulla on uutta materiaalia. Kiinnostaako sinua suomenkieliset sarjat ja podcastit? Tulen kirjoittamaan sinne kiinnostavia juttuja noin kaksi kertaa viikossa! (tai ainakin sen kerran viikossa :P)
opi puhumaan suomea pdf downloadJoskus on harmi, kun aikaa ei riitä harrastuksiin. Harrastukset ovat tärkeä asia myös aikuisen elämässä. Opi suomea! -podcastin kahdeksassa jaksossa puhun uusista harrastuksistani. Vai ovatko ne uusia?


Opi suomea! -podcastin kuudennen jakson toinen osa (6. jakson 2. osa) on nyt livenä! Kuudennessa jaksossa haluan puhua rockmusiikista! Kyllä - rokista! Pidättekö te rockmusiikista? Ehkä olette kuulleet, että kaikki suomalaiset rakastavat rokkia. Mutta...onko se totta?


Opi suomea! -podcast toivottaa kaikille kuulijoille Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023. Podcast palaa taas uusien selkokielisten artikkeleiden kanssa joulun jälkeen ja uusien podcastjaksojen kanssa tammikuussa 2023.


Luonnostele ja piirrä ilmeikkäämpiä hahmoja Adobe Frescon live-siveltimillä, jotka sekoittuvat ja kukoistavat kuten oikeat siveltimet. Laita hahmot räpsyttämään silmiään, puhumaan ja kävelemään yksinkertaisen kuva kuvalta -animaation avulla. Luo vuorovaikutteisia web-bannereita, jotka reagoivat käyttäjävuorovaikutukseen, kuten hiiren liikkeisiin, kosketukseen ja napsautuksiin.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page